Charlotte Westerveld 

Hallo, wat leuk dat ik me aan jou mag voorstellen.

Mijn naam is Charlotte Veenendaal en ik werk sinds 2011 als remedial teacher op diverse scholen en in mijn praktijk RT Soest. Na de Master Sen opleiding aan het Seminarium in Utrecht werk ik als gediplomeerd en gecertificeerd remedial teacher.

Eigenlijk voelt het niet als werken. Het is zo fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen. Voor mij is het belangrijk om kinderen die vastlopen weer hoop en kracht te geven. Je kunt samen zoveel bereiken! Wanneer je als kind al vroeg leert wat belangrijk voor jou is, waar je kansen en je kracht ligt, dan heb je daar je verdere leven profijt van. Graag help ik daarbij door te focussen op wat je kan en hoe in kleine stappen verder te komen!

 

Remedial teacher Master Sen, LBRT Registratie 162579

Medebehandelaar dyslexie en dyscalculie
RekenRemedie Specialist

Telefoon: 06 41464737
E-mail: charlotte@kind-en-school.nl

Mieke van Bodegom

Hallo, ik ben Mieke van Bodegom en samen met Charlotte werk ik voor Kind&School.

Als orthopedagoog en GZ-psycholoog werk ik graag met kinderen, ouders en leerkrachten om samen te kijken waar de mogelijkheden liggen om te groeien.

Soms is een intelligentietest nodig om te ontdekken welke vaardigheden je zouden kunnen helpen en welke stoorzenders zijn.

Door samen te puzzelen komen we tot een praktisch plan zodat er weer mogelijkheden zijn om een positieve ontwikkeling te realiseren.

Een kind in zijn kracht zetten dat is mijn missie! 

 

Orthopedagoog/GZ-psycholoog
BIG registratie: 69050086525
EMDR-therapeut

Telefoon: 06 55158766
E-Mail: mieke@kind-en-school.nl